Community Membership

This video is available with a RapidWeaver Community subscription. Signup and get instant access to all our videos, priority support, discounts and more.

Monthly $25 Yearly $240 Lifetime $399

Subscribing is quick and easy — you'll have access in less than two minutes. Cancel anytime, no questions asked. More information.

Responsive Layouts in Foundation

In this lesson you'll start to learn about the responsive features in Foundation and how you can use them to create unique layouts that work perfectly across all devices.

Comments

emmongi1990

5 months ago

I'm sorry to ask this but, what are the command keys to copy one stack to another? i.e having a duplicate header in three column foundation.

Thank you


bencounsell

5 months ago

Just hold down the alt key and the drag the stack :)

cristiano.pulone

3 months ago

Hi, thanks for your video, but as you shown from 4:00 then onwards, you inserted in a Foundation - Stack Paragraph the HTML string code: <i class="fa fa-camera-retro fa-lg"></i> linked from http://fontawesome.io -in order to have an Icon in your page. I've tried but it's doesn't work here and in my page appears the string "<i class="fa fa-camera-retro fa-lg"></i>". No icon here. Why? Thanks, best regards, C.


bencounsell

3 months ago

hmm, that's a tricky one to answer without seeing the live webpage or RW project. Have you published the site somewhere? If so, send me the url and I'll take a quick look!

cristiano.pulone

3 months ago

Hi, thanks for your quick reply. I’m not an experienced user in RW and just now I’m studying your videos about Foundation. I didn’t published anything.

My problem is: RW doesn’t recognize the e.g. <i class="fa fa-camera-retro fa-lg"></i> as a LINK to http://fontawesome.io, and the link appears in the Preview as TEXT, to the letter. Meanwhile, I found and purchased the clever Stack “Font Awesome Icons”, very very inexpensive, and now I can obtain icons from http://fontawesome.io in my page…

… but the result I can reach is not the same as you did in your video. I can’t put an icon + text inline in a Foundation Stack Paragraph. Thanks again, C.


bencounsell

3 months ago

probably best that you email the project to [email protected] and explain the issue. It's a bit tricky to debug via the comments here.